MA-PSCH SERİSİ SOĞUTUCULU VAKUMLU TAMBUR MA-500PSCH

  • MA-PSCH SERİSİ SOĞUTUCULU VAKUMLU TAMBUR MA-500PSCH

MA-PSCH SERİSİ SOĞUTUCULU VAKUMLU TAMBUR MA-500PSCH

Marka:NOWICKI

Uygulama

Vakum tamburu jambon, kol, antrikot, sığır filetosu v.b. gibi mamullerin üretimi sırasında vakum altında masaj yapmak, yumuşatmak için tasarlanmıştır. Silindirik gövde ve balık sırtı iç yapısı ile, döndürme ve çalışma süresi ve muhafazası, orjinal sistem geniş ayar aralığı etin gerekli parametreleri elde etmeyi, bitmiş çıkış artışını ve proteinlerin ete iyi şekilde bağlanmasını sağlar. Soğutma sayesinde ürün elde etmede süre kısalır. Protein bağlama ve optimum karıştırma süresini azaltır.


Standart Donanımları

  • Asid direnci-komple paslanmaz çelik konstrüksiyon
  • Mikro işlemci kontrol ünitesi (Siemens)
  • Frekans dönüştürücü (USDoterm Drivers).
  • Çift cidarlı nem kontrolü ile hava ayırıcılı tambur.
  • BUSCH vakum pompası.
  • Soğutma ünitesi ile çift cidarlı gövde soğutması.
  • Çevre dostu: R504 yada R407 soğutma etkin maddelerini kullanır.

Kontrol Sistemi

  • Mikroişlemci control ünitesi 30 teknolojik programa masajlama işleminin istenen sıcaklıkta tutulması.
  • Gereken sıcaklıkta masaj süreci bakımı.
  • Kolay kullanılan kontrol paneli.
  • Programlanabilir 600 saate kadar program kapasitesi
  • Programlama ve elektronik kontrölllü vakum
  • Vakum kolay işletme ve bakım için makinenin ön değil arka kısmından emilir.
  • Manüel kontrol imkanı.
  • Otomatik boşaltma ve kolay temizlik.
  • En hassas etlerde bile iyi sonuçlar almak için iki yarı-helezonlu masajlama bıçakları.
TEKNİK ÖZELLİKLER
Tip MA-500PSCH
Gerilim TRI, 400V 50 Hz
Motor gücü 2,7 kW
Soğutma Ünitesi Zch-1
Hazne Kapasitesi 500 dm3
Kapasite ~250
Silindir Hızı 0-14 d/d
Boyutlar
Uzunluk / yükleyicili 2000 mm
Genişlik / yükleyicili 1250 mm
Yükseklik / yükleyicili 1530 mm
Ağırlık 625 kg

Etiketler: et tamburu, marinasyon tamburu, soslama tamburu, soğutuculu vakumlu tambur, et soslama, döner soslama tamburu, döner soslama makinesi