KÜTERLER
MAINCA CM-14
MAINCA KÜTER CM-14
İki kademeli kase hızları ile bıçak hızları birleştirilmiştir. 3 - 6arası bıçak takılabilir.Standart EkipmanBüyük emiş kapasitesi.Don ..
MAINCA CM-21
MAINCA KÜTER CM-21
İki kademeli kase hızları ile bıçak hızları birleştirilmiştir. 3 - 6arası bıçak takılabilir.Standart EkipmanBüyük emiş kapasitesi.Don ..
MAINCA CM-41
MAINCA KÜTER CM-41
İki kademeli kase hızları ile bıçak hızları birleştirilmiştir. 3 - 6arası bıçak takılabilir.Standart EkipmanBüyük emiş kapasitesi.Dondurulm ..
MAINCA CM-41S
MAINCA KÜTER CM-41S
Orta ölçekli üretimler için güçlü ve güvenilir bir zemin modeli.CM-41S modeli 1000 - 3.600 devir arası ve iki ters çevrilebilir karıştırma ..
DADAUX TITANE 80-2
DADAUX KÜTER TITANE 80-2
UygulamaHomojenize et üretimi yapma olanağı sağlayan bir küterdir. Granülasyon, farklı derecede yağlı eti doldurmak ve ayrıca her türlü emülsiyonu üre ..
NOWICKI KN-60
NOWICKI YÜKSEK DEVİRLİ KÜTER KN-60
UygulamaHam derileri, yağ emülsiyonları farklı derecelerde dağılan etlerle birlikte her türlü doldurma eti üretmek için tasarlanmıştır.Standart Donanı ..
NOWICKI KN-125
NOWICKI YÜKSEK DEVİRLİ KÜTER KN-125
UygulamaHam derileri, yağ emülsiyonları farklı derecelerde dağılan etlerle birlikte her türlü doldurma eti üretmek için tasarlanmıştır.Standart Donanı ..
NOWICKI KN-200
NOWICKI YÜKSEK DEVİRLİ KÜTER KN-200
UygulamaHam derileri, yağ emülsiyonları farklı derecelerde dağılan etlerle birlikte her türlü doldurma eti üretmek için tasarlanmıştır.Standart Donanı ..
NOWICKI KN-200V
NOWICKI YÜKSEK DEVİRLİ VAKUMLU KÜTER KN-200V
UygulamaHomojenize et üretimi yapma olanağı sağlayan bir küterdir. Bir vakum ortamında granülasyon, farklı derecede yağlı eti doldurmak ve ayrıca her& ..
NOWICKI KN-330V
NOWICKI YÜKSEK DEVİRLİ VAKUMLU KÜTER KN-330V
UygulamaHomojenize et üretimi yapma olanağı sağlayan bir küterdir. Bir vakum ortamında granülasyon, farklı derecede yağlı eti doldurmak ve ayrıca her& ..
NOWICKI KN-550V
NOWICKI YÜKSEK DEVİRLİ VAKUMLU KÜTER KN-550V
UygulamaHomojenize et üretimi yapma olanağı sağlayan bir küterdir. Bir vakum ortamında granülasyon, farklı derecede yağlı eti doldurmak ve ayrıca her& ..
Showing 1 to 11 of 11 (1 Pages)